bestanden uitpakken

Deze handleiding wordt binnenkort online gezet.

Stem of voeg toe aan Uitleg over het gebruik van deze icons : Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

10 thoughts on “bestanden uitpakken

 • ik zou graag willen weten hoe ik bestanden ken uitpakken en hoe weet ik waneer dat wel of nit noodig is
  mvg bas van der put

 • Je moet kijken wat je moet uitpakken. Sommige dingen kan de computer zelf uitpakken, sommige niet. Bij een .rar file kan je bijvoorbeeld WinRar voor downloaden, of bij .zip WinZip. Wel moet je oppassen bij van zulke mappen, dat ze soms troep ertussen stoppen, die je niet wil.

 • Heej ik heb een album gedownload via mybittorrent.
  de extensie wordt dan ook .torrent ik kan hier van wel een .rar bestand maken. maar als ik dat dan in winrar wil uitpakken maakt hij er weer een .torrent bestand van?
  Hoe zit dat? Wat doe ik fout?

 • Hallo,

  Ik heb ship simulator gedownload en die bestanden uitgepakt met winrar, maar dan krijg ik alleen een steup.exe en een autorun.exe bestand. Wanneer ik daar dan op klik komt er dat er geen installatiesoftware is. Wa moet ik doen?

 • ik kan geen films downloaden die groter zijn dan 4gig
  hoe moet dat en kan ik soms bittorent instellen dat ik grotere bestanden kan downloaden graag een andwoord.
  bedankt

 • torrent bestanden open je met VUZE vuze is een download programma dat zelf zoekt naar het bestand dat jij wilt ( wel intikken ) hij vind er veel waaronder torrents -> die torrets staan dan onder VUZE DOWLOADS (die map word aangemaakt al instaleer je VUZE) klik op die torrent en hij maakt het leesbaar ( je ziet allees wat er in hoort te staan)!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *